Lørdag 10.juli

Lørdag 10.juli #hjemmeferie

I dag var dagen hvor vi ikke skulle ha noen planer og ingen stress.

Det duskregnet litt, jeg tok på meg regntøy og gikk ut og tenkte “nå var det godt å bare være.”

Og så ringte telefonen. Det var min myndige datter som ringte og fortalte at det sto to karer utenfor døra med kjøleskap og oppvaskmaskin. Da ble det fart på mor!

De hjalp meg bære inn. Demonterte gammel oppvaskmaskin mens jeg forsøkte kjøpe riktig tilkobling til vannet. Men det ble feil på feil. Men selv om håret er lyst er hjertet mørkt (eller hvordan var nå dette igjen). Jeg sa i hvertfall at de kunne reise tilbake og jeg skulle fikse siste tilkobling alene. Og det gjorde jeg.

Oppvaskmaskin og kjøleskap ble vasket skikkelig. Oppvaskmaskin ble kjørt en runde for å sjekke at alle koblinger var tette før den fikk jobbe videre med nye oppgaver.

Og etter 3 timer fikk vi startet kjøleskap og fryser, flyttet varer og lagt de gamle, eller eldre, hvitevarene ut for arving videre.

Vi feirer det hele med nest siste film før kino, om hjertet mitt holder, og nyter etter en ren og velduftende leilighet.

PS. Skikkelig rart å ha et kjøleskap som ikke hyler og bråker!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.