Lommeboka skal være tjukk av penger!

Lommeboka mi er ikke eksisterende. Jeg har en “kortsamler” i sekken, men ærlig talt. Jeg orker ikke gå rundt å drasse på så mye hele tiden. Jeg har sertifikat og bankort med mobilen, enkelt og greit. Men jeg går glipp av en del penger. Jeg mister en del poeng og gode tilbud. Jeg vet det. Jeg har valgt å drite i det, på godt norsk.

“Joyn” slanker lommeboka vår enkelt og greit.

Men jeg ble tipset via Instagram og landets egen ryddeguru Synnøve Skarbø om en…. ja, du gjettet riktig: en APP! Du kan legge inn medlemsnummer manuelt eller bare scanne strekkoden. Jeg kjenner jeg også blir glad av å tenke på at fisken ikke kommer ferdig pakket i plast fra innsiden ut. Og så blir det kanskje litt mindre leting i butikken etter riktig kort

Ser lommeboka di slik ut?

Du finner mer informasjon på Facebook, du kan laste den ned via iTunes eller Google Play.

Mer tid til overs? Sjekk #hverdag for flere små oppgaver.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Smart!
    At ingen har tenkt på det før! Genialt faktisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.