Livet med tenåringene!

Det er ikke bilde av noen nye krypdyr i Kosekroken. Det er falske vipper som har blitt limt opp på veggen. De kan også bli funnet på bordet på kjøkkenet eller stueveggen.

De er også flinke til å lage ting. Ida har blitt en racer på kjøkkenet og her har hun sveipet sammen noen sjokoladekjeks mens jeg jobbet. Denne siden kan man like enda bedre.

De får også litt goder. Som frokost på senga. Det er ikke dagligdags men det skjer faktisk ganske ofte. Det er noe med at det er nærhet til kjøkkenet i små leiligheter. Den fordelen tenkte du kanskje ikke på?

Og så kan man endelig se på de samme tingene på TV’n. Jeg tror nesten jeg koser meg mer enn dem når vi slukker lyset, trekker for vinduene og skrur opp lyden.

Jeg har ikke tradisjon å være på hytta i påsken. Men jeg kan allikevel kose meg foran TV’n i ull etter en dag ute. Det må jo være innafor, særlig i disse dager!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Livet med tenåringene! -

  2. Jeg lurte veldig på hva det var jeg og.
    Første som slo meg var et eller annet krypdyr ?

    Her har vi heller ikke tradisjon for fjellet i påsken, men vi har brukt å være i Frankrike, men må som huset er solgt, har vi ikke den muligheten lenger. Faktisk syns jeg det er veldig deilig å være hjemme, jeg!

    Fortsatt god påske, Anja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.