Lang tur en lang fredag

I går ble det en tur med Jeanette. Ei jeg, av alle ting, har blitt kjent med via Instagram. Hun er skikkelig løpejente, vi snakker maraton, og personlig trener. Kan vi da gå på tur sammen?

Og det er klart vi kan, når hun ikke er i toppform. Haha! Vi gikk opp og ned og opp og ned. Østmarka har mange småtopper som kan få leggene til å be om nåde. Vi hadde med sekk og var ute fra 13:00 – 19:30. Vi hadde også med mat og kaffe!

Vi var innom Ramstadslottet og Setertjernstua. I tillegg til litt ekstra virring utenom stier. Utforskeren Dora har ingenting på oss, for å si det sånn. Litt vått noen steder, da særlig i myr, men ble mer svett på ryggen enn våt i skoa så det er bra.

Det ble 2,1 mil i Østmarka og 30.000 skritt. Det er kanskje ikke rart jeg er litt sår i leggene i dag? Men det var nydelig vær, og det er noe med mat og drikke på tur. Den smaker jo alltid fantastisk!

I dag blir det nok sikkert også en tur, men neppe like lang som i går. Og så må jeg kjøpe poteter, fordi jeg har et kjøttstykke i crockpot’en som fortjener skikkelig selskap. Ha en fin påskeaften!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Så koselig med en turkamerat.
    Det er godt å vær år ute, enda bedre om man kan være ute sammen med noen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.