Let the stress begin?

Så er vi her igjen. Butikkene bugner over av varer til kjøpekåte folk som stresser rundt som hodeløse høns. Man må lissom bare få det gjort, bare få kjøpt noe, bare få kryssa av på lista.

Jeg har, i år som mange andre år, forberedt julen ganske tidlig. Man trenger jo ikke dokumentere alt selv om man er blogger (eller pynte treet i oktober). I skrivende stund er det fortsatt november. Og jeg hadde tatt en pause.

Utfordrer deg til å sette på bremsen en ørliten stund. Jeg ble kjent med ei ny dame, vi tok en lunch og kaffe, og det ga meg mye godt på hjertesaldoen. Det to kanskje tre kvarter? Men effekten sitter i lenger.

God tirsdag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Let the stress begin? -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.