Lasagne med spinat og andre godsaker

Lasagne med spinat og andre godsaker

Lasagne med spinat og andre godsaker

“Det er ikke ofte jeg skryter av egen mat, men denne ble jævli’ go'” sa jeg i går. Jeg er ikke så god på oppskrift. Jeg er veldig god til å putte mye rart i mat. Som i denne, der havnet dvaske spinatrester, en skikkelig slapp gulrot, litt rød løk, sopp, hvitløk med en fløteskvett.

Og best av alt! Den var ferdig når vi kom hjem fra utviklingssamtalen. Det er deilig å komme hjem til ferdig middag, det er noen år siden det var standarden (hei, mamma) men dette var tett opptil. Den ekstra innsatsen på mandag betalte seg virkelig.

Lasagne med spinat og andre godsaker

Samtalen gikk forøvrig kjempefint. Vi har en flott jente (trengte ingen samtale for å vite det, da). Silkebøkene hennes er vakre, jeg har faktisk to talenter og hun har fått diagnosen “gullhender” av læreren. Da blir man litt ekstra stolt som mamma.

I dag skal Villiken trene lenge, det er premiere på “Rødhette og ulvene” fredag førstkommende, jeg skal på kinoen “Utøya” med Anke (bursdagsgave) og Ida skal ta over kåken. Men før det har den som kommer hjem først satt “kyllingpanna” i crockpot. Den er egentlig klar, også fikset på mandag, men kan godt putre på lav varme slik at kjøttet blir saftig og mørt!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.