Kjærligheten er rød

I dag skal jeg gi en gave med mening. Blodet skal tappes i pose mens jeg slumrer til en lydbok. Jeg har gitt blodplater en gang, jeg ble litt dårlig, men det er visst ikke uvanlig. Frister dog ikke til gjentagelse. Men i dag er det blod, kjeks og brus som gjelder! Ha en strålende dag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Kjærligheten er rød -

  2. Bra gjort! Fantastisk ting det å kunne donere 🙂

  3. Bra!
    Jeg skal begynne å gi igjen neste år. Må vente ett år etter fødsel, men da skal jeg i gang igjen! Man vet aldri når en man er glad i, trenger blod. Derfor vil jeg gjerne være med å gi litt sv det røde, jeg og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.