10 poeng for humor til AHUS

Ukens champagne sendes til AHUS. Fordi de motiverer de ansatte til å ta trappene isteden for heis. Jeg er for hverdagstrim og det å holde ting så enkelt at man fint kan kombinere dette med et helt vanlig liv. Og så et ekstra poeng til flisespikkeren (bildet over). Jeg flirer og kommenterte dette til de som jobbet da jeg ga blod i dag tidlig.

Og hva med å lage en konkurranse blant kollegaene? Har du en trapp til kontoret? TrappOpp registrerer trinnene for deg!

Her er link til TrappOpp på iTunes!

Her er link til TrappOpp på Google Play!

Kommenter med Facebook
Compact living - løsningen er luftig!
Kjærligheten er rød

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: 10 poeng for humor til AHUS -

  2. Hverdagstrim er bra, jeg får nok med tre små å passe på 😉
    Hva er det ‘flisespikkeren’ har skrevet på bildet? Det var ikke så lett å lese.

  3. Hva står det? Trodde det bare var fordi jeg ikke har på linser 👁 at jeg ikke så det, men så så jeg Monica hadde kommentert det samme.

    Jeg er myyyye heller for hverdagstrim enn trim i seg selv 🤭

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.