Jeg hater handlesenter

//Annonse//

Jeg bruker lister for å huske alt jeg trenger når jeg handler. Det er fordi jeg synes det er så bortkastet å gå på handlesenter i tide og utide. Når jeg først handler vil jeg handle alt og bli ferdig.

På torsdag var jeg rasende fornøyd med meg selv. Jeg hadde slettet alle postene på antall ting jeg skulle kjøpe. Deriblant noen rammer til Vilde sin kunst.

Men hva skjer når jeg skal henge det opp? Det passer ikke! Hadde jeg sittet hjemme hadde jeg målt bildet og funnet den perfekte ramme og passepartout. Men neida, jeg mitt dumme naut valgte å sjanse på denne i butikk.

Nå bestiller jeg alt på BGA Fotobutikk. Inkludert to postere som passer til de to jeg ikke får brukt til opprinnelig hensikt. Det er fortsatt billigere enn å handle i butikken. For hvor mange er det egentlig som kommer ut med akkurat det de hadde tenkt å kjøpe?

Det er mye som er kjekt å ha, jeg kan også la meg friste i nettbutikker, men ikke på samme måte. Ja, det tar et par dager ekstra, men det er få ting som haster så fælt. Og om jeg angrer kan jeg jo bare sende tilbake. Det er ikke verre enn det!

Bor du i Oslo, og vil ta i varen før du kjøper, kan du stikke innom sjappa deres på Torshov. Men jeg er ferdig med butikker for en stund, altså.

PS. Nå som jeg har kjøpt meg kamera jeg kan ringe med, kanskje jeg bare skulle tatt et par bilder selv og sendt til fremkalling? Jeg bor jo sammen med et par kule motiver som definitivt kunne tatt seg flott ut i glass og ramme. Gjerne noen spesielle bilder som egentlig ikke er typisk portrettbilder..

Se, nå ble jeg inspirert igjen. Og det hjemme i egen stue ved å bare klikke meg rundt på siden deres!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Jeg hater handlesenter -

  2. Veldig sans som den nettbutikken =) Og så er det alltid stas med bilder man har fotografert ( eller malt!) selv 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.