Inspirert på Kanelbollens dag

På torsdag var det kanelbollens dag. Det er ikke en dag man hopper over sånn helt uten videre. Særlig ikke når jentene er hjemme. Noe må man faktisk gjøre selv om man er litt slækk i buksestrikken.

Jeg lot meg inspirere av Tove bak bloggen idefull.no og testet ut en ny oppskrift med kanel i deigen og karamell på toppen. Og kan konkludere med at man nesten ikke kan tråkke feil med fersk gjærbakst.

lappeteppet-kanelbolle-karamell
Kanelbolle med karamell på toppen

Jeg glemte bort å stable disse hjertene slik at de ble presset mer sammen, det er en stund siden jeg har bakt denne formen, men neste gang!

Kommenter med Facebook

About

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Det kan hende du også liker....

One thought on “Inspirert på Kanelbollens dag

  1. Monica BJ

    oktober 8, 2018 at 10:21pm

    Kanelboller er den beste gjærbaksten 😉 Jeg baka ikke kanelboller på elve sagen, men hadde en pose i fryseren som ble spist 😉

    Permalink  ⋅ Svar
    • Author

Din mail vil ikke bli publisert. Navn og epost er obligatorisk å fylle inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.