Inspirert på Kanelbollens dag

På torsdag var det kanelbollens dag. Det er ikke en dag man hopper over sånn helt uten videre. Særlig ikke når jentene er hjemme. Noe må man faktisk gjøre selv om man er litt slækk i buksestrikken.

Jeg lot meg inspirere av Tove bak bloggen idefull.no og testet ut en ny oppskrift med kanel i deigen og karamell på toppen. Og kan konkludere med at man nesten ikke kan tråkke feil med fersk gjærbakst.

lappeteppet-kanelbolle-karamell
Kanelbolle med karamell på toppen

Jeg glemte bort å stable disse hjertene slik at de ble presset mer sammen, det er en stund siden jeg har bakt denne formen, men neste gang!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Inspirert på Kanelbollens dag -

  2. Kanelboller er den beste gjærbaksten 😉 Jeg baka ikke kanelboller på elve sagen, men hadde en pose i fryseren som ble spist 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.