Jeg, en FAU’er på Steiner’n!

Tavletegning av Marja Ros Persson

I går var jeg på mitt første FAU møte. Jeg må si at jeg liker Steinerskolen mer og mer, og jeg synes det er synd ungene mine ikke startet der tidligere. Aller helst fra starten av. Men det er jo lettest av alt å være etterpåklok. Jeg tror ikke Steinerskolen passer for alle barn. Men det endte opp med å være det beste for mine.

Bildet over er en såkalt tavletegning av Steinerpedagog Marja Ros Persson. Nå har skolen endelig booket henne til å holde foredrag for foresatte og ansatte i november.

Treet over skal symbolisere litt hvordan ungene lærer fra grunnskole og videre i livet. Jeg gleder meg til foredraget. Jeg håper mange benytter anledningen til å komme. Kanskje særlig de som er bekymret for om steiner- kidsa klarer like bra. Nasjonale prøver, uansett om vi liker de eller ikke, avslører at de er helt på snittet og faktisk noen ganger bedre.

Jeg tror at om læremiljøet og trivselen er på plass, da er det rom for å lære. Men om du bekymrer deg for om du har den rette buksa, om du har noen å være sammen med i friminuttet eller om du blir ledd av mens du leser høyt… da er det ikke akkurat motorvei inn til der kunnskapen skal lande i knotten.

Og det første møtet gikk bra. To og en halv time med engasjerte foreldre fra 1.-10.klasse pluss skolens daglige leder. Fin start. Vi koste oss med både frukt og sjokolade under møtets gang. Og da er jo det meste gulle godt!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Jeg, en FAU’er på Steiner’n! -

  2. Jeg er klassekontakt ?
    Her har jeg en haug små som står å venter på starte på «Steiner’n» som den kalles her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.