Impulsiv kokk, kreativ bøtteknott og ti tommeltotter

Siden kotelettene lå i fryseren og scampien var fersk tok vi en skikkelig røverstrek og byttet om på menyen. Ikke kom her å si jeg er fastlås og ikke har evnen tiog være impulsiv! Jeg syntes denne retten smakte himmelsk, faktisk. “Linn’s pasta” skal jeg lage flere ganger! Du finner linken i ukens meny!

Og jeg har fått til skikkelige islykter! Med ånkli tykke vegger! Tre lykter står ute og skinner nå, tre nye kommer i morgen. Det kommer til å se ut som om vu skal ofre noen jomfruer på fjellet om kuldeperioden blir lang. Jeg må bare huske å kjøpe flere ballonger. Jeg er hakket mer entusiastisk enn de plutselige voksne kidsa. De klapper meg på hodet og sier “flink liten bøtteknott.”

Klesskapet mitt er raide tre rundert. Jeg sto kun for det ene sjøslaget. Chiagrøt til frokost og matpakker til skole er i kjøleskapet. Innser at jeg må kjøpe yougurt i litt større kvanta enn vanlig fremiver. Sekker står klar i gangen. Da er vel det meste klart for en bra start på dagen i morgen. Mens jeg venter på at oppvaskmaskinen skal bli klar øver jeg meg med hårpinner og Youtube. Jeg trenger flere fingre, lenger armer og mer tålmodighet.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Haha herlig 😛 Maten så supergod ut og overskriften din var bare knallbra =) DET var clickbait for meg 😛 hehe

  2. Det så rå godt ut, den oppskriften skal jeg forøske på torsdag. I morgen er er det guttedag her, med far, sønner og taco på menyen. Slike lykter er et forsøk verdt. På skolen har vi hatt utallige før det har gitt et godt resultat.
    Det er så hyggelig !

    Ha en fin uke med jentene…

  3. Pingback: 13 tips til ting å gjøre med barna i vinterferien! | FruBevers hverdag – som daglig leder i fam. Omre Jakobsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.