Nysirkus – Vilde deltar i sitt første UKM

Nysirkus

Nysirkus

Det var Nysirkus som sparket i gang årets forestilling. Milde Moses og alle hans etterkommere, for et team altså! Helt nederst i denne posten kan dere nyte forestillingen fra første rad som besto av to hardrockere, mamma, Wenche, storesøstrene Veronica og Ida, pappa og hans forlovede. Hele storfamilien der, altså!

Anja_Holt

Jeg var så nervøs at jeg var helt kvalm. På ekte. Det var ikke skummelt å tenke på om hun ikke klarte stuntene sine, om hun snublet eller gikk til høyre og ikke venstre. Men tenk om hun falt ned? Jeg er fullstendig klar over at man kan snu livet opp ned på korte sekunder, og noen ganger for alltid. Men det er bare å klistre på seg ett smil og vise “tommel opp” til folket.

Det var mange bidrag, alt fra piano, foredrag, rap og soul. Av de musikalske innslagene var siste hardrock- bandet min soleklare favoritt. De jobber med “en skive” som snart kommer ut men det jeg falt pladask for var engasjementet. Disse kunnne scenekunsten! Artisten brukte hele scenen, engasjerte publikum og fikk til både headbanging med publikum (et par av de havnet også på scenen og ellers sto det også noen foran oss for å rocke).

Vi gjør ikke forskjell. Er det første premiere så er det første premiere. Her er Vilde sin blomsterbukett med chiffonskjerf i buketten som skulle representerere “tissues” (eller gardiner fra taket, som jeg bruker si). Og tenkt at de også gikk videre! Det var fantastisk kveld men det var Nysirkus fra ungdomsklubben Volt som sto for den magiske biten. Se, og nyt!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. For noen jenter du har! Bøyer meg i støvet! Og så koselig med blomster.

  2. Hurra! Hvis Vilde vil fortsette m dette så anbefaler jeg Sirkus Sapiens(m Torkjell Leira som instruktør ) som har drevet m nysirkus,akrobatikk og dans siden 1993.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.