Hvilken ost, svarte hun overrasket!

Jaja, dette er jo en av gledene med å ha barn. Man vet jo aldri hva som venter rundt neste sving. Og vi hadde en prat om å gjemme unna bevismateriale sist de fråtset i Mr. Freeze (og lot plasten ligge igjen på rommet). Men å erstatte en Gräddost med postit- lapp sier kanskje mest om hva de anser mitt intelligensnivå ligger på?

Alderen har ikke stort å si – med mindre du er en ost.
Ukjent

Men en god latter fikk jeg. Og som den fremsynte forelderen jeg er har jeg en ny i skuffen.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Pingback: Hvilken ost, svarte hun overrasket! -

  2. Haha! Her har det man skulle tro var en erfaren mor, GLEMT å kjøpe mer ost. Til mitt forsvar, begge ungene har kommet hjem for sommeren, og vi går stadig vekk tom for ting, som brød, melk, juice, frukt etc… i august har jeg trolig lært? Og da flytter de ut igjen…

  3. Haha så fantastisk :p

  4. Ha ha ha ?
    Ler!! Kreativt gjort! Mon tro HVEM hun har det fra! Det må jo være mamma’n sin! Jeg er sikker på at du kunne gjort det samme selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.