<

Hvilken ost, svarte hun overrasket!

Jaja, dette er jo en av gledene med å ha barn. Man vet jo aldri hva som venter rundt neste sving. Og vi hadde en prat om å gjemme unna bevismateriale sist de fråtset i Mr. Freeze (og lot plasten ligge igjen på rommet). Men å erstatte en Gräddost med postit- lapp sier kanskje mest om hva de anser mitt intelligensnivå ligger på?

Alderen har ikke stort å si – med mindre du er en ost.
Ukjent

Men en god latter fikk jeg. Og som den fremsynte forelderen jeg er har jeg en ny i skuffen.

Gode venner som stiller opp
Konrad om katteskinn og andre pelsprodukter

7 thoughts on “Hvilken ost, svarte hun overrasket!

  1. Haha! Her har det man skulle tro var en erfaren mor, GLEMT å kjøpe mer ost. Til mitt forsvar, begge ungene har kommet hjem for sommeren, og vi går stadig vekk tom for ting, som brød, melk, juice, frukt etc… i august har jeg trolig lært? Og da flytter de ut igjen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.