Hva er hjem?

«𝕁𝕖𝕘 𝕙𝕒𝕣 𝕧æ𝕣𝕥 𝕡å 𝕧𝕖𝕚 𝕙𝕛𝕖𝕞 𝕙𝕖𝕝𝕥 𝕤𝕚𝕕𝕖𝕟 𝕛𝕖𝕘 𝕕𝕣𝕠»

Det skrev en gang Trygve Skaug. Han er en mann jeg neppe blir lei av å høre på verken den første eller andre timen.

Hjem har mange ulike betydninger. For noen er det en adresse. Hjertet roer seg ned når nøkkelen stikkes i døra og det velkjente klikket kiler i øret. For andre er det å være med noen. Bare tanken kan få pulsen til å senke seg. Og så er de de som bare ved synet av et landskap tenker, ja…. akkurat her hører jeg hjemme.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.