Hun har funnet noen nøkler

Karen Eriksen, stylist, har vært på salg og gjort mange kupp. Det jeg likte best med hennes innlegg er det hun nesten ikke skriver noe om. Det fikk i hvert fall meg til å tenke. Om hva som kler meg og min kropp.

De fleste kvinner, kler bukse med bootcut. Ønsker man at lårene skal virke litt smalere er det supert med litt sleng.

Karen Eriksen

Bring it on, Karen! Og så er det viktig å finne ut hva man selv ønsker, og trenger, før man går ut og raider hyllene. Har du fire sorte trøyer og ikke bruker noen hjelper det ikke at du finner en til for 30 kroner.

Hvit t-skjorte og til og med med riktig armlengde (som ikke er så lett å finne), og som jeg helst vil ha på alle mine topper og kjoler.

Karen Eriksen

Og det var da jeg tenkte at jeg også har preferanse på både armlengde og så liker jeg faktisk V- hals bedre enn U- hals. Og det er jo mye enklere å definere noe som et kupp når man faktisk er fornøyd med det man kjøpte selv etter en vask.

Det burde være med lover som med klær, at de lages så de passer for dem som skal bruke dem. ~ Clarence Darrow

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Hun har funnet noen nøkler -

  2. Der sliter jeg! Jeg har ikke stil! Altså jeg har ingen stil lenger … seriøst! Før elsket jeg å shoppe, nå misliker jeg det skikkelig, når det kommer til meg selv-shopping. Hva liker jeg? Hvordan look ønsker jeg? Skulle hatt Karen med meg på shopping, jeg…

  3. Jeg er glad i fargesterke klær, gjerne mønstra 🙂 og det viktigste er at jeg føler de er behagelige og praktiske, ikke at jeg ser så flott ut i de ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.