Plyndringstimen

En av mine eminente bloggkollegaer, Gunn Helene Arsky, er utdannet ernæringsfysiolog cand. scient. Skal du lese en blogg om sunn mat (og yoga) er det henne du skal følge. Hun skriver følgende:

Plyndringstimen byr på utfordringer for oss foreldre. ”I hildringstimen er det godt å seile. En kaffekjeft og stomp med sirup på,” synger Erik Bye. Men i Plyndringstimen – tiden fra da barna kommer hjem fra skolen og til foreldrene kommer fra jobb – er det gjerne ikke kaffe og brød med sirup som frister barna. Det går i sjokomelk, kjeks, iskrem – alt de kan få fatt i. Hva kan vi voksne gjøre for at plyndringen skal bli litt sunnere?

Gunn Helene Arsky

Hun har mange gode tips i innlegget sitt om “Plyndringstimen” og jeg forsøker så godt jeg kan å være i forkant. I dag ligger det (ferdig kuttede) gulrøtter “rett i glaninga.” Dagen før var det røde, stenfrie druer. I morgen? Aner ikke…

Hvordan løser du timene mellom lunch og middag?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Plyndringstimen -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.