Hun får ikke nok betalt!

Før jul tok jeg meg en dyprens av ansiktet. Jeg så frem til en time i fred og ro og håpet hudpleieren ikke var av det skravlete slaget. Det var hun ikke. Jeg la meg godt til rette. Musikken var behagelig, akkurat passe høy. Rommet var varmt og teppet lå tungt og godt over kroppen min. Og da begynte faenskapen på andre siden av veggen.

“Uææææææææ” etterfulgt av “veeeeeeeeeent litt” og jeg bare…. “ka faaaaaaaan?” på benken. “Du må telle ned, kan du telle ned, vent litt, veeeeeeeeent” og jeg lurte på hva i all verden som skjedde på andre siden av veggen. “Auuuuuuuuuuuu, auauauauaua, auuuuuuuuuu!”

Jeg kikker opp på min hudpleier med spørrende blikk (og rar grimase). “Brasiliansk” sa hun bare kort. Uansett hvor mye den terapeuten på andre siden av veggen fikk for den jobben var det ikke nok betalt. Og jeg tenkte i mitt stille sinn at damen på andre siden burde praktisert fjellvettregel nummer åtte.

“Vend i tide, det er ingen skam å snu.”

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Hun får ikke nok betalt! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.