Du vet du bor i fasjonabelt strøk når…..

Dette bildet ble tatt tidligere i vinter. Men det var i går jeg ryddet i bildene så da kom den i dag: Du vet du bor i fasjonabelt strøk når det er brøytekanter i skogen. Det skal kunne sies at dette gjelder mer i skog enn på privat vei, som undertegnede har kranglet med mang en gang, men noe er bedre enn ingenting?

Det skulle vise seg at det bor et par karer i nabolaget som drar med seg bildekk rundt i skogen. Dette til beboernes store glede. Om de trener til en tur til Nordpolen eller ei aner jeg ikke. Men fra bunnen av mitt sorte hjerte. Tusen takk!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.