Hudpleie for voksen hud, hvor vanskelig er det?

I det daglige har jeg ikke det helt store å by på når det gjelder avansert hudpleie for voksen hud. Kokosolje (kjøpt i matbutikken, kun om jeg har brukt vannfast mascara), Lano håndsåpe og generell fuktighetskrem…. uten syrer, avanserte trebokstavsforkortelser og lovnad om noe annet enn…. fukt. På pumpeflaske. Den er i tillegg ikke spesielt pen å se på. Ikke lukter den noe heller. Det må være et pluss at den ikke inneholder parabener?

Skin care is like dieting. You have to invest time and effort. There is no instant miracle cure.

Karen Grant

Til mitt forsvar: jeg har en peeling og noen ansiktsmasker også! Jeg digger jo pjusk og egenpleie! Men jeg klarer ikke kjøpe en krem til femhundre kroner sånn helt ut av det blå? Jeg skal ha penger til strøm, uplanlagte malekurs, mat og ungene trenger alltid nye klær?

Produkttips: Jeg har prøvd en del ulike skrubber, jeg har også laget noen selv, men av de man kan kjøpe synes jeg “No7 Total Renewal Micro-Dermabrasion ansiktsskrubb” er den beste. Veldig lik Mary Kay sin, men til en litt snillere pris og innimellom på tilbud.

Avansert hudpleie for voksen hud

Men har det egentlig noe for seg, disse små krukkene som lover gull, grønne skoger og evig lykke uten rynker? Den gule fisken jeg deler bad med, Boble fra Ålesund, er jaggu ikke sikker. På en annen side så jeg jo gløden jeg fikk da jeg hadde tatt en omfattende runde da jeg var i Bergen?

Glowing skin is a result of proper skin care. It means you can wear less make up and let skin shine through.

Michael Coulombe

Jeg er svak for gode lukter. Men aller mest er jeg fan av ting som funker. Jeg har tilgang på en Facbook- gruppe som sverger til 10- trinns renseregime. Da kjenner jeg at antiperspiranten min ikke funker lenger, for å si det sånn. Leste en hudlege som sa at om man skulle bruke penger på noe, så var det de tingene som skulle bli værende på huden. Altså er jeg nå på jakt etter en krem. Retinol er visst den eneste ingrediensen som har noe å si på aldring.

Drikk vann. Ikke røyk. Ikke stress. Smil. Holder ikke lenger. Må ha krem med retinol i tillegg, altså. Og solfaktor!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

13 Comments:

 1. Jeg har ingen interesse av sånt jeg. Vasker ansiktet med lunka vann, thats it! Solkrem er det eneste som kommer på, for det er viktig om sommeren ?

 2. ÅH, som den gamle dama jeg er så er jeg skikkelig dårlig på dette. Får ofte eksem og fult at prikker i ansiktet om jeg bruker renseprodukter.Og, ja, jeg har til gode å finne de som passer min sære hud. Men jeg liker å ha en ren hus og peeler det så ofte jeg føler for det. Ser deilig ut Anja 😀 Klem for en god uke

 3. Du er helten min når det kommer til mye, blandt annet egenpleie! Jeg tenkt faktisk på deg igår, da jeg stod å skrubbet ansiktet mitt. At jeg må Google oppskriften din på skrubb (men nå trenger jeg ikke det, for nå har jeg den) og prøve å lage.

  Jeg bruker DECLEOR serien. Enest jeg bruker penger på når det kommer til meg selv. Ansiktskrem, skrubb og rens. Beste serien ever!

 4. Hah ja… jeg tror ikke jeg har brukt mange renseprodukter i mitt liv, sånn annet enn rent praktisk for å fjerne sminke. Nå, derimot, som jeg har rundet 40, begynner panikken å ta meg, så jeg sverger til ISUN-serien. Som er helt vansindig dyr. Men som er helt naturlig og ren, og som lukter som ren lykke.

  • @skogfrue: Jeg forsøker meg på REN. Har ei som sverger til disse. Relativt dyrt, fra apotek, men et steg i riktig retning? Men… den er parfymefri, kanskje man skulle hatt en dråpe med eterisk olje i hånda samtidig????

 5. Jeg er blitt veldig glad i clinique sin renseserie og kremer. Men om den er noe for aldring? Aner ikke! Dolfaktor 20 har dagkremen iallefall. Så hører jeg Camilla Pihl får veldig mye skryt nettop med tanke på aldring så det tenker jeg å prøve når min krukke med clinique dagkrem er bunnskrapt. Ikke mye hjelp fra denne kanten altså. Men lykke til iallefall! ?

 6. Jeg har uansett mest tro på at gener, livsstil og kosthold betyr mest for hvordan vi eldes i huden, ikke alt vi smører oss med.

  Klem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  • @Ingrid: Jeg tror også på gener. Og litt solfaktor og annet man kan pleie med. Om ikke annet for velværet sin del (og velvære synes). Ha en herlig dag!

 7. Decleor! Funker til alt, inneholder også solfaktor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.