Hjemmeferie dag# 8

Endelig en dag hjemme. Jeg har jo to jenter som elsker å være hjemme, det er jeg som maser og vil ut…. men vi må jo sørge for at alle har det bra. Ida fikk spille Playstation. Vilde (og jeg) har sett på “The Office” i leiligheten. Alle har gått to turer. Spist god burger.

Ekstra poeng til meg som klarte å reparere symaskinen! Den er like gammel som Ida, jeg fikk den da jeg var gravid med henne da babyen i magen hadde alt hun trengte. Gaven som fortsetter å gi, jeg digger den!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.