#hjemmeferie dag 6 og grønt hår

grønt hår

Grønt hår og rødt hår. En ville fjerne fargen. Den andre ville gå mørkere uten det røde. Den tredje kjemper mot grønt hår. I dag har håret stått i fokus hos beboerne i Kosekroken.

To har tatt avfarging og sitter i skrivende stund med hårkur i håret. Den tredje sto med ketchup- flaska i hånda. Igjen. Det danske vannet etterlot seg merkelig hår.

Frisøren på Strømmen storsenter mente sølvsjampo. Det funket ikke. Ketchup dempet noe. Jeg kjøpte rensesjampo. Nope, niks og nada. Men tenkte prøve en runde til.

Min Online- frisør og alltid hjelpende saks og hånd Anne Kjersti har tipset meg om å bruke jentenes rester etter avfarging.

Ta det i fuktig hår. Det kan hjelpe. 1/3 sjampo bare. Du skyller når du ser det grønne slipper. Du drar av litt bleking med neglen og følger med som en hauk. Ta det i fuktig hår. Det kan hjelpe. 1/3 sjampo bare. Du skyller når du ser det grønne slipper. Du drar av litt bleking med neglen og følger med som en hauk.

Sessa – tøffere enn toget

Jeg har mange fantastiske minner etter en tur til Danmark. Med kosemose- overdose av klemmete tenåringer, vitser og latter. Men grønt hår? Det kan de godt ta tilbake.

Så nå sitter jeg og jobber opp motet mitt. Enten får jeg det gnistrende lyse håret jeg dro avgårde med, eller så ender jeg opp som en Youtube- vits. Det ligger en tung eim av banankur i leiligheten, den må vel jeg hive meg på etter denne runden også.

Egenpleie har stått i fokus denne uken. Jentene fikk også hudpleie på #hjemmeferie dag tre (Vitus apotek sin geniale løsning). Jeg tenker at gode rutiner starter tidlig og at ingen egentlig trenger “stå i” det å ha en dårlig hud som tenåring. Det forteller i hvert fall mine at de er takknemlige for at de slipper.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. hvor er bildene av resultatet? Jeg tenker du kan fikse deg rosa hår til vår fotoshoot i oslo i august:)

    • @Tastaturheks: Jeg skal IKKE ha rosa hår. Det er 14- åringen som skal ha. Og 16- åringen skal bli enda mer lik meg som 16 år. Mamma/ mormor kommer til å dåne. Men jeg gleder meg til å se deg!!!

  2. Pingback: #hjemmeferie dag 6 og grønt hår -

  3. Ketvhup harvjeg brukt mot grønt hår

  4. Ketsjup? Her lærer jeg mye nytt!
    Skjønner at jeg ikke har farget håret mitt mye ?

    Ble det bra etter ekspertrådene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.