grønt hår

#hjemmeferie dag 6 og grønt hår

grønt hår

Grønt hår og rødt hår. En ville fjerne fargen. Den andre ville gå mørkere uten det røde. Den tredje kjemper mot grønt hår. I dag har håret stått i fokus hos beboerne i Kosekroken.

To har tatt avfarging og sitter i skrivende stund med hårkur i håret. Den tredje sto med ketchup- flaska i hånda. Igjen. Det danske vannet etterlot seg merkelig hår.

Frisøren på Strømmen storsenter mente sølvsjampo. Det funket ikke. Ketchup dempet noe. Jeg kjøpte rensesjampo. Nope, niks og nada. Men tenkte prøve en runde til.

Min Online- frisør og alltid hjelpende saks og hånd Anne Kjersti har tipset meg om å bruke jentenes rester etter avfarging.

Ta det i fuktig hår. Det kan hjelpe. 1/3 sjampo bare. Du skyller når du ser det grønne slipper. Du drar av litt bleking med neglen og følger med som en hauk. Ta det i fuktig hår. Det kan hjelpe. 1/3 sjampo bare. Du skyller når du ser det grønne slipper. Du drar av litt bleking med neglen og følger med som en hauk.

Sessa – tøffere enn toget

Jeg har mange fantastiske minner etter en tur til Danmark. Med kosemose- overdose av klemmete tenåringer, vitser og latter. Men grønt hår? Det kan de godt ta tilbake.

Så nå sitter jeg og jobber opp motet mitt. Enten får jeg det gnistrende lyse håret jeg dro avgårde med, eller så ender jeg opp som en Youtube- vits. Det ligger en tung eim av banankur i leiligheten, den må vel jeg hive meg på etter denne runden også.

Egenpleie har stått i fokus denne uken. Jentene fikk også hudpleie på #hjemmeferie dag tre (Vitus apotek sin geniale løsning). Jeg tenker at gode rutiner starter tidlig og at ingen egentlig trenger “stå i” det å ha en dårlig hud som tenåring. Det forteller i hvert fall mine at de er takknemlige for at de slipper.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.