Hjem, vårt kjære hjem!

2014-01-18 15.52.58

Tilbake fra Rykkin. Gode og mette i magen. De menneskene er gode på å lage mat og kaker, altså! Ungene har kost seg masse, er ikke mye vi ser dem når vi alle møtes, men jeg tror alle er glade for å være hjemme også.

Rosene på bordet er fra forrige helg. Har bare blitt en slankere bukett siden man bare fjerner de som henger med hodet. Oh lykke når man planlegger neste uke – viktig å glede seg over små ting!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.