Heng i stroppen, mamma!

Her er det bare å holde seg fast i svingene! Det er siste kursdag for ungdomsforeldre hos Forebyggende Psykisk Helsevern. I dag skal det snakkes om hvordan man kan motivere en som ikke er motivert.

Middagen er rester fra i går. Jeg lager alltid for mye mat. I dag er de porsjonert i tre bokser, slik at alle kan varme opp sin når de kommer hjem. Skikkelig luksus. OK, kanskje ikke. Men det er mat. Med gode greier i sausen. Det er innafor. Og spis opp maten din! ~frem med pekefinger!~

Klokken seks starter Vilde sin forestilling på skolen. Hun må kjøres rett derfra til Lørenskog Hus. Det er snart UKM, neste helg forøvrig, så det er langtrening i dag. Hun gleder seg. Jeg kjører.

Ida har prøve i morgen. Så kvelden blir nok brukt til å lese kjemi. Jeg tipper det går helt fint. Hun stresser ikke. Da stresser ikke jeg heller. Men jeg tenkte ta en runde med henne i løpet av kvelden. Alltid nyttig!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Heng i stroppen, mamma!

  2. Spennede med de kursene! Spesielt det med motivasjonen av noen som ikke er motiverte, det kan være en utfordring!

    Du stiller alltid opp for de rundt deg – jentene og jeg er blandt de som er heldig å får erfare det ?
    Og rester til middag er helt innafor idag var det pannekaker og pommes frites her, SNAKK om spesiell kombo ???

    • @Linn: Dere har noen festlige variasjoner innimellom! Hahahah, me like!!! De kursene er veldig bra, skulle gjerne tatt flere. Man kan alltid lære noe nytt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.