Offentlig skittentøyvask på gang

Offentlig skittentøyvask

Offentlig skittentøyvask

Jeg skryter på meg skittentøytårn. Etter tilbakemeldingene å dømme har jeg ikke tårn. Jeg har knapt nok fundamentet for grunnmuren på plass. Da jeg bodde “i huset” hadde vi skittentøysjakt. Den var genial. Jeg innser at jeg ikke hadde tårn da heller. Det var som regel alltid en maskin på gang…

Ingenting gror i hagen vår, bare klesvask. Og småbarn. ~ Dylan Thomas

Kosekroken er seksti kvadrat. Et bad. Stua vår er mindre enn flere bad jeg har vært på. Det er ikke rom for sånne ånkli tårn. Bare sånne “late- som- tårn” som faktisk fyller et par kvadrat.

Over til dagens gjøremål og uhøytidelige test, om et tema de fleste inkludert meg ikke liker. Det er klart for:

Offentlig skittentøyvask

[poll id=”2″]

Er du usikker på hvordan du skal få til denne vaskinga finner du alltid svaret på nett!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

10 Comments:

 1. Her vaskes det jevnt og trutt! Sånne tårn orker jeg ikke.

  • @Louise: Når jeg er hjemme alene blir det ikke tårn, det er når jeg ikke følger opp jentene det hoper seg opp. Jeg orker ikke Mount Washmore! Hahaha!

 2. Hver gang mannen er bortreist (og det er i grunnen ganske ofte). Han vasker vel normalt 1-2 maskiner om dagen (virker som mer utfra hvor mye tid han bruker på vaskerommet). Han er bortreist akkurat nå, så i går flekkfarget jeg et hvit laken og dynetrekk lysegrønt. ? Hadde blitt ganske fin farge dersom det hadde blitt farget jevnt…

  Om vi ikke har tårn, så har vi et helt skap for skittentøy, 3 store og fire små kurver og det er oftest topp på flere av kurvene.

  • @Abelone: Da får du reise i butikken og kjøpe farge og gjøre det skikkelig. Da får du nytt sengetøy!!! Det er jo miljøvennlig med fulle maskiner, da!

 3. Jeg vasker nesten hver dag, men siden vi har vaskerom, blir det ofte skippertak. Tror det gikk 4 maskiner på tirsdag. Men med bare 2 voksne, har mengden roa seg. Unntatt treningsklær, og devorker jeg ikke la ligge!

 4. Pingback: Offentlig skittentøyvask på gang

 5. Med to voksne og to barn (der han på 20 mnd helst skal spise selv) vasker jeg 5 maskiner i uka. Vi har kjøpt vaksemaskina med størst kg-kapasitet, og her har vi ikke “problemet” med at mye treningstøy skal vaskes 😛 hehe

 6. Vaskemaskinen og tørketrommelen går omtrent 24/7 her!
  Jeg sa til Robert senest igår at jeg ønsker meg en vaskemaskin til. En til yttertøy, dresser, støvler og sko. For den blir så innmari møkkete innvendig og må vaskes ofte!

  Vaskemaskinen og tørketrommelen er mine bestevenner! Og støvsugeren!

  • @Linn: Ja, med så mange aktive gutter kan jeg levende forestille meg det! Og det er en del som har dobbel vaskesøyle, kan se gleden og nytten av den altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.