Hva bør man ha med fra en Harryhandel?

Vi skal til Sverige. Da lønner det seg alltid å handle noe på veien både til og fra bestemmelsesstedet. Jeg skal i hvertfall handle:

 • Drikke: Brus, saft, Caprisonne, blåbær- te og melk
 • Meieriprodukter: Melk, yogurt, Vaniljevisp, gulost i skiver og melk
 • Kjøttprodukter: Kjøttdeig, bacon, kjöttbullar, kjøttpålegg, falukorv og grillpølser
 • Husholdningsprodukter: Oppvaskmaskinpulver, doruller og tøymykner
 • Bakevarer: Mel og sukker

Jeg husker enda smaket av ostesmørbrød med falukorv fra da jeg var liten. Men jaggu kom ikke Gunda Djupvik, som driver bloggen Alt godt, opp med en glemt favoritt som gjorde at handlelista ble oppdatert. Fylt falukorv spiste jeg en del av da jeg bodde i Sverige i min fagre ungdomstid. Så den retten vil jeg også gi til mine barn.

I tillegg handler vi selvsagt påskegodteriet der. Dette er jo uten tvil et av påskens høydepunkter for jentene i Kosekroken. Og de skal få gå berserk i boksene. Jeg innrømmer lett at dette også er noe jeg ser frem til.

Men hva handler du når du er i Sverige?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

 1. Pingback: Hva bør man ha med fra en Harryhandel? -

 2. Økologiske ting, vitaminer og kosttilskudd, pluss viltkjøtt! Norge er et uland sammenlignet med Sverige når det kommer til sånne ting.

 3. 2 kg pakker med salatkylling. Dvs ferdig stekt opp og dekt opp i biter eller skiver. Super til «alt» – salater, gryter, tex mex osv.
  Pulled pork, kalkun, okse eller asiatisk – billigere og nedre utvalg enn i Norge.
  Krydder
  Vaskemidler

 4. Vitaminer og apotekvarer. Oxfilet og pålegg av ymse typer,det er billigere enn hjemme. Litt godteri blir også med, men ikke de store mengdene

 5. Handler det meste der, for vi er jo der ganske ofte.
  Men noen ting jeg ALLTID (uten unntak) handler der er ( i viktig rekkefølge) nesespray, lypsyl (den svenske er mykere enn den norske) og snus!

  Regner med at du ikke var alene der idag ? Får helt noia når det er mange mennesker der. Bruker å være der tidlig, gjerne en hverdag, da er jeg omtrent alene i butikken.
  God påske fineste Anja ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.