Gulrotbrød – det ble virkelig en suksess!

Jeg ble inspirert til å lage gulrotbrød i går. Som alltid når jeg lager noe nytt blir jeg overrasket over at det faktisk er mulig å spise. “Dere må gi meg beskjed om dere liker det, og særlig om dere ikke liker det for da lager jeg det ikke mer” sa jeg i det jeg serverte jentene resulatet. Det er jo ikke vits i å bake til fuglene, lissom!

klar ferdig spis

Funket gulrotbrød?

“Men dette var jo godt. Dette var faktisk veldig godt! Kan jeg få en skive til” sa den eldste. Man kan jo bli rørt av mindre. Og en ny favoritt på skiva har kommet på plass. Gräddost med gressløk! Og om jeg kommer til å bake denne igjen? Helt klart, men da med bittelitt mer mel så den blir litt enda litt lettere å få ned i forma!

Jeg har tidligere sverget til grovbrødet fra Lom, men nå har den jaggu fått en konkurrent! Hva er ditt favorittbrød?

Gulrotbrød - ferdig stekt
Gulrotbrød – ferdig stekt

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Nå skal sant sies, at jeg lager brød litt som jeg lager vaffelrøre. Litt på tilfeldighetsmetoden. Men, jeg har nok en grunnoppskrift fra gamledager i bunnen . Og jeg liker youghert, kulturmelk etc , samt gulrot i. Da pleier de å holde seg saftig lenge. Ikke for det. Nybakt brød får ben å gå på 😀

  2. ???
    Jeg elsker saftige, nystekte gulrotbrød! Får faktisk vann i munnen ???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.