Gratulerer med dagen!

2016-05-11 14.08.10-1-ulriken-17.mai

Det blir nok relativt stille fra denne kanten i dag. Nasjonaldagen blir feiret på Steinerskolen i Lørenskog. Jeg er i 17.mai- komitéen så dagen starter tidlig og slutter sent. Bunaden skal på for min del. Unger skal pyntes i kjoler og fornuftige sko.

Det skal lekes, spises og prates før vi skal pakke sammen og ned for i år. Jeg synes bunad er et behagelig plagg å bruke, men jeg vet allerede nå at det blir godt å få av seg sko, dusje og krype ned i senga iført favorittrøya og kosesokker.

Hvordan feirer du dagen i dag?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

  1. Pingback: Gratulerer med dagen! -

  2. Familiedag dag!
    Potetløp med juks! Mange is. Grilling og familiekos!
    Uten bunad i år og. En deilig dag med gjengen min ??

  3. Vi feira med mine foredre og svigermor, leiker og kos, deilig grillmat, pølser is og kake 🙂 akkurat sånn det skal være 🙂

  4. Nye og gamle tradisjner i gos blanding for oss iår, første gang uten barn i tog siden 2003… Men det ble en strålende dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.