Google Adsense er avsluttet

Takk til Vigdis som ga beskjed om spinnvill reklame på bloggen. Det som skulle være tilpasset reklame tok jo over hele bloggen for iPhone- brukere, kanskje andre også, helt umulig å lese! Men nå er kontoen avsluttet, jeg tar heller et ekstra reklameoppdrag for det er ikke verdt å ødelegge hele layout og innhold på denne måten.

Takk for tilbakemelding, håper alle gir meg beskjed her eller der om noe lugger, og håper jeg ikke har mistet mange lesere på dette.

Merk at det KAN ta et døgn før det er forsvunnet, jeg skal i hvert fall sjekke med Safari appen og ikke Firefox heretter!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Google Adsense er avsluttet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.