Google Adsense er avsluttet

Takk til Vigdis som ga beskjed om spinnvill reklame på bloggen. Det som skulle være tilpasset reklame tok jo over hele bloggen for iPhone- brukere, kanskje andre også, helt umulig å lese! Men nå er kontoen avsluttet, jeg tar heller et ekstra reklameoppdrag for det er ikke verdt å ødelegge hele layout og innhold på denne måten.

Takk for tilbakemelding, håper alle gir meg beskjed her eller der om noe lugger, og håper jeg ikke har mistet mange lesere på dette.

Merk at det KAN ta et døgn før det er forsvunnet, jeg skal i hvert fall sjekke med Safari appen og ikke Firefox heretter!

Kommenter med Facebook

About

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Det kan hende du også liker....

One thought on “Google Adsense er avsluttet

Din mail vil ikke bli publisert. Navn og epost er obligatorisk å fylle inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.