Gi det videre!

Det er et kjent konsept. Jeg ble invitert på frokost hos Vibeke. Jeg syntes det var så trivelig gjort! Jeg skal selvsagt gjøre noe tilbake til henne også, men det fine er å bli inspirert og deretter gi det videre!

Som tenkt så gjort. Hege kom på lunch og jeg serverte nystekt valnøttbrød, en omelett fylt med rester av pepperoni og glasert løk, allioli og en tomatsalsa.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.