Fruene i stallen

Fru Jacobsen er mamma til fire og hjemmeværende. Hun er veldig flink på bloggdesign og tekniske bloggspørsmål og er en av de som holder Inspira- bloggerne i øra. Når jeg endret fra //Sponset// til //Annonse// var det fordi Trine Lise, som hun også blir kalt, har lest seg opp på hva kravene er endret til. Hun sørger også alltid for at vi blir tipset om bildebanker som vi kan bruke uten at vi havner i trøbbel.

Trine- Lise er god på å skrive innlegg som er akutelle, og som blir delt, uansett år. Hva skal du gjøre i vinterferien? Hvor lenge skal ungene holdes vekk fra barnehagen når de har vært syke?  Rimelige aktiviteter for de som har ferien hjemme? Her kommer listene i fleng!

Hun har kraftig sosial angst og forteller hvordan dette påvirker både henne som person og resten av familien. Jeg, som er alt annet enn introvert, trenger å lese for og skjønne mer av de som ikke er det. Hun skriver mye og hun skriver godt. Om seg selv, mammakroppen, psykisk helse, aktiviteter med ungene og matlaging. Du finner henne også på Facebook og Instagram!

Absolutt hjemme lyder nok mest navnet mamma. Mor til åtte, tusenkunstner og lager sin egen køyeseng (med tre i høyden). Hun har introdusert meg for kalkmaling, laget den kuleste kunstinstallasjonen i hagen med gamle sykkelhjul og har sånn cirka verdens beste dialekt på snap om hun får på en bart.

Hva kan hun lære deg? Jo, det er at ikke alt er så nøye. Om stolene matcher, om alle sekker blir hengt opp eller om putene i sofaen havner på gulvet. Noen ganger ramler ting ned, som en bokhylle, og bare ingen blir skadet så finner Linda på noe annet kult som egentlig ble mye bedre der den gamle hylla sto.

Om du tenker at alle mormonere går kledd i ankelside kjoler og fletter som sleper etter dem når de går må du tenke igjen. Det skjer like ofte som blant alle andre religioner og ikke- troende. Linda er mye mer enn en troende (definitivt ikke kjedelig). Hun har i tillegg hjemmeskole og serverer mammapizza hver fredag. Kanskje vi kan få den oppskriften her? Du finner henne også på Facebook og Instagram!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Tusen takk for gode ord ❤️ Du gjorde virkelig dagen super for meg i dag ❤️

  2. Åååå så koselig! Spot on! Og ja, altså den barten på snap! Snakk om å finne seg selv liksom 😀 Hahaha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.