Frisk luft i lungene, er godt for meg og ungene.

Denne helgen har det kun vært tørket tøy ute. Det finnes ikke noen kjemisk duft i verden som kan sammenlignes med denne når det kommer til tekstiler. Vaskemidler med liljekonvall, skyllemiddel med eple…. alt må gi tapt for lukta av utetørket tøy.

Jeg henger ofte jakker og sengetøy ute i løpet av vinteren også. Jo flere minusgrader det er ute, jo større er sjansen for at det ligner “en taterleir” utenfor Kosekroken.

Det er særlig et barn som ikke liker at jeg gjør det, men jeg elsker å gjennomlufte leiligheten hver morgen. Jeg står opp og slår utgangsdøra opp på vid gap. Frisk luft i lungene, er godt for meg og ungene. Var ikke det teksten på en body man fikk fra helsestasjonen for åttogsnøtti år siden?

Er du glad i å tørke tøy ute?

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Frisk luft i lungene, er godt for meg og ungene.

  2. Dersom jeg har plass er det godt å la håndklær og slikt henge ute og tørke. Føler det lukter frisk luft av det 🙂

  3. Jeg er dårlig på å tørke tøy ute nå, fordi det er så MYE tøy som skal tørkes. (Det som ikke kan tromle tørt er ikke verdt å ha ??! Utenom ULL da …)Men jeg har et potensiale når det gjelder å lufte dyner ute. Der er jeg litt god, men kan stadig bli bedre. Du vet kanskje, hvor ofte er det anbefalt å lufte dyner/puter?

    Enig med deg, det lukter utrolig digg når tøy luften ute.

    • @Linn: Du har en del mer vask enn meg, jeg er helt enig med deg!!! Kan det ikke tromles er det ikke verdt å ha! Hvor ofte man bør lufte dyna vet jeg ikke. Jeg gjør det når jeg skifter på senga (mens sengetøy er i maskinen). Dyna bør vaskes en gang per år. Puter fire ganger i året. Sånn på generell basis. Jeg har trekk på putene som vaskes oftere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.