Frisk luft i lungene, er godt for meg og ungene.

Denne helgen har det kun vært tørket tøy ute. Det finnes ikke noen kjemisk duft i verden som kan sammenlignes med denne når det kommer til tekstiler. Vaskemidler med liljekonvall, skyllemiddel med eple…. alt må gi tapt for lukta av utetørket tøy.

Jeg henger ofte jakker og sengetøy ute i løpet av vinteren også. Jo flere minusgrader det er ute, jo større er sjansen for at det ligner “en taterleir” utenfor Kosekroken.

Det er særlig et barn som ikke liker at jeg gjør det, men jeg elsker å gjennomlufte leiligheten hver morgen. Jeg står opp og slår utgangsdøra opp på vid gap. Frisk luft i lungene, er godt for meg og ungene. Var ikke det teksten på en body man fikk fra helsestasjonen for åttogsnøtti år siden?

Er du glad i å tørke tøy ute?

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.