Frem og tilbake er like langt

At man er hjemme betyr ikke at man ikke har planer og ønsker for dagene. Det har vi. Vi har en stor planlegger på kjøleskapet. Der setter vi opp det vi har lyst til å gjøre. Det har blitt litt pussing og bytting denne uken. Vi skulle ha besøk av Veronica med militutt- kompiser som skulle ha ferske kanelsnurrer. Mest sannsynlig torsdag. Vi måtte en tur til Ørje (tenkte reise etter Vero), kjøre DS Turisten (på fredag) og handle litt i Sverige (på lørdag). Vilde hadde en tentativ invitasjon på hyttetur søndag.

Det skulle fordele seg ganske elegant. Livet går ikke alltid slik jeg planlegger. For Veronica og gutta ble forsinket, så jeg fant ut at da stikker vi til Ørje på torsdag. Jeg satte deigen til snurrene samme dag og plasserte den i kjøleskapet. I bilen får Vilde en telefon. Hytteturen er fremskyndet til neste dag klokka 12:00.

Jada, så neida….

Så vi fikk kommet oss til Ørje på torsdag. Etter middag fikk mamma vinglass i gave og Thor fikk maleri. Vi satt ute i kveldssolen og snakket og måtte “tutle i seng” ganske tidlig. Klokken ni ringte klokka. Hyttegjesten måtte dusje og vaske håret, resten kunne vaske manken i Kosekroken, vi spiste frokost og var i bilen klokka 10:00. Denne dagen startet virkelig etter stram tidsplan!

11:50 gikk vi med en ferdigpakket bag til hyttefamilien. Vilde har vel aldri pakket så fort. Vi snakket litt frem og tilbake, jeg fikk en halvveis klein klem og beskjed om retur om 4-5 dager. Klokken 13:03 starter meldingene fra Veronica, som nå er guide for Mr. Bodø og Mr. Bergen, om planlegging av ankomst Kosekroken.

Etter guiding, Sinnatagg og slott, ankom tre svette ungdommer Kosekroken. Det gikk med et brett gjærbakst og 6 liter vann. Veronica fikk sitt maleri og halvannen time senere ble de kjørt hjem. Da var det dusj og vorspiel på planen før “en rolig tur på byen.” Trivelig gjeng, forresten. Jeg rakk Mr. Bergen til navelen. Drivhuseffekten slo til på han, altså!

Jeg og Ida handlet og fylte opp kjøleskap både inni og oppå (der står brusen lagret). Etter årets varmeste dag var vi klare for å “bingewatche Westworld.” Jeg kombinerte med egenpleie. Sort kullmaske i ansiktet, lakking av negler og brukte Ida som frisør på ettervekst i bakhodet. Jeg er nå klar for en ny dag. Ser ikke ut som en dag over seksti!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Frem og tilbake er like langt -

  2. Du får til absolutt alt! Jeg bøyer meg i støvet (hybelkaninene) for deg, Anja!
    Hos deg er det alltid positiv tenkning, løsninger og åpen hus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.