Eventyret venter på deg!

Jeg vet ikke om jeg tenkte over det før, men jeg har tenkt mye over det i år. Hvordan jeg får #feriefølelsen på sekunder. Det er så mange som gleder seg til ferien, jeg ser også frem til dager med all tid i verden, men de gleder seg til å reise vekk. For først da er de på ferie. De må ut av hjemmet sitt for å slappe av. For å ha ferie.

Jeg har ferie med en gang jeg gjør ting jeg vil. Som når jeg la meg ned på fjellet og kjente sola brenne i ansiktet på toppen av Bjønnåsen. Da hadde jeg ferie. Denne lavterskel toppturen på totalt 6,5 km med nydelig utsikt, egen postkasse og bær underveis ga meg alt jeg trengte.

I går var jeg så heldig at jeg fikk med meg selskap også. Dvergpuddelen Mia med eier Wenche ble med. Jeg hadde med pizza, hun moreller, det ble både lunch og dessert på fjellet jeg snart definerer som litt mitt. Et par gode sko (og myggspray) så er du på eventyr!

Og det er her pekefingeren min kommer bittelitt. Ikke gjør det så jævli vanskelig. Du trenger ikke en fancy matpakke med skiver kuttet i terninger og frukt som ser ut som en dyrehage. Klærne må ikke være fra årets kolleksjon for å funke. Du trenger ikke reise langt. Legg lista litt lavere, ta det du har og gjør det. Mange blir nemlig så overveldet over alt som skal til at de heller blir hjemme.

Eventyret venter på deg!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

11 Comments:

  1. Pingback: Eventyret venter på deg! -

  2. Sant nok det er opplevelsene som skaper følelsen av ferie. Derfor startet ferien min tidlig i år. Strandturer på kvelden, middag i det fri og litt brudd på rutiner skapte feriefølelse i mai og juni. Nå slapper jeg av mens minsten leter etter reker og kreps på stranda.. #skaperminner

    • @Nann Karin: Der trykket du på noe riktig, brudd på rutiner. Det er jo ikke så mye som skal til for at det blir ferie fordi man gjør noe annet. Som å sove på terassen, spise middagen på gresset osv. Jeg misunner dere stranda deres, den er nydelig!

  3. Flott skrevet, sant er det også. Syntes du får frem det viktigste, at man skal føle lykke og kjenne at man lever. Du må love og fortsette og skrive Anja??

  4. Glemte og skrive navnet mitt, men tror du vet hvem jeg er?, kalles vel en student ved neak, eller ei. Klem til deg??

  5. Jeg vil bli med den på fjellet ditt!
    Enig, legg listen lavt! Det er jeg så enig med deg! Ser ut som om dere hadde en fin tur ☀️

  6. Sant! Norge er så vakkert og det er mange små og flotte eventyr rett rundt svingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.