Et skilt til lykke

Dette var egentlig gårsdagens høydepunkt. Det ble lett erstattet med turen til Bjønnåsen. Men i dag, i dag markerte den allikevel dagens høydepunkt.

Det handler ikke om turen, for Blåløypa har jeg gått rundt så mange ganger at jeg for lengst har mistet tellingen.

Det beste med dette skiltet er at den viser veien ned til Hinderskogen Klatrepark. En aldeles nydelig skatt som gjemmer seg i skogen vår. Uansett takk til deg som laget et så fint skilt som gjør at surrehøner endelig kan gå rett på! Jeg finner alltid frem, men det er alltid en ny sti…..

Men dagens høydepunkt er som følger: I går stoppet jeg her og gikk tilbake. I dag gikk jeg hele runden. Jeg fikk to gode samtaler på veien og sitter nå med et stort smil i senga.

Dagens gode øyeblikk og høydepunkt der altså!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.