Er det 40/60 eller 60/40?

kaffemaskin
Kaffemaskin på nattbordet

Når man snakker om arv og miljø er ikke de lærde enige mer enn frem til neste kaffepause hva som teller mest. Er det genene eller er det miljøet som former et barn? Hvem som teller mest betyr kanskje ikke så mye når alt kommer til alt, men at miljøet påvirker…. det vet vi med sikkerhet.

Hjertet sprekker litt!

Anja (43 år)

For dette er ikke nattbordet til et av mine biologiske barn. Veronica (22 år) har kopiert sin bonusmamma igjennom snart tyve år sin tilnærming til en god start på dagen. Så her er det kaffemaskin på nattbordet og kapsler klare for en god start.

Ja, for dere ser hva som er nederst til høyre i bildet. På mitt nattbord står det også en kaffemaskin med koppen klar. Og kapslene, samt sjokolade, finner du i skuffen for den perfekte starten på enhver bedriten morgen.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Er det 40/60 eller 60/40? -

  2. Herlig!
    Digger kaffemaskinen, men også nattbordsskuffen din med sjokolade oppi ?

  3. Så vakkert, skikkelig kjærlighetserklæring til både deg og seg selv. Hilsen ei som vet at både arv og miljø spiller inn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.