En følelse av ferie, en ferieettermiddag!

Det ble ikke mye overtid i dag. Akkurat passe. Jeg rakk også akkurat komme til Kosekroken, ta ned tørre klær fra snora og bære ut dagens første vask dag telefonen ringte.

Hei, det er din datter. Kan du hente meg på “Deli De Luca og kjøre my girl Emely hjem?

“Din datter” faktisk. Jeg fikk skryt for kjapp respons. En tur til Vestli senere var vi i varme Kosekroken. Klær ble hengt opp. En ekstra mammadag ble innvilget. En tøysete middag fortært. Både vannmelon og honningmelon ble spist opp.

Jeg krafset opp den brunsvidde plenen. Jeg vannet den i går. I smug. Jeg gjorde det samme i dag. I smug. Nyter synet av lavendelen som nå straks har tatt over hele blomsterbedet. Jeg liker!

Ingen lekser. Siste arbeidsdag for Vilde i morgen. Det er sol, sol og atter sol. Og fordelen med å ha hatt hjemmeferie de siste tre årene er at man får feriefølelsen umiddelbart på slike dager. Trenger ikke noen dager for å “roe ned og komme i feriestemning.” Det er sol. Det er ro. Det er en ferieettrmiddag.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Lavendel! En sommerfavoritt! Så lukter det så digg! Og er vakkert å se på!

    Hihi, jeg ler av deg: vanner i smug ??

  2. Pingback: En følelse av ferie, en ferieettermiddag! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.