Tre favoritt styrkeøvelser på søndag

Ida sitt malekurs startet klokken ni. Det betydde at det ikke ble noen sovemorgen i Kosekroken. Jenta har bevist min teori to dager på rad. Om motivasjonen er på plass gjør det ikke noe å stå opp tidlig. Det er faktisk mer enn helt greit. Vi inntok frokost klokken åtte, allerede da var det varmt.

Jeg tok en tur til Vestli for å gå morgentur med hunden Mia. Vi må passe på de firbeinte i varmen. Ikke dra de med på lange turer når det er som varmest om du ikke har mulighet til å kjøle dem ned. Husk vann til små, store, to- og firbeinte! Men absolutt en bra måte å starte søndagen på!

Klokken ti startet jeg min egen trening i “Torturkammeret” på Røykås. Styrketrening. Armene var fortsatt shaky og banket siden fredagens økt! Det var ingen tid å reise hjem på så da var det like greit “å få det løfta.” Det hadde ikke blitt noe bedre å vente en time.

Og sånn er jeg med det meste. Jeg er ikke så glad i utsettelser. Er for redd at jeg skal glemme. Og så liker jeg mentalt å sjekke av ting på lista. Men jeg har enda ikke begynt tørke meg før jeg går på do. Selv jeg har en grense.

Tre favoritt styrkeøvelser:

Knebøy kan man egentlig ta overalt. Jeg falt litt av lasset, men min stedatter introduserte meg til 20 knebøy hver gang man var på do. Det er jo ikke ille, det blir en del i løpet av en dag, det? Eller hva med ti armhevinger per time?

Hvilke øvelser er dine favoritter?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

 1. Mina favoritt styrkeøvelser er:

  # planken vanlig og side
  # plank to push up
  # russisk twist

  Jeg elsker styrketrening ?

 2. Kremt, er det lov å svare INGEN?
  Jeg misliker styrketrening egentlig … det til tross for at jeg har jobbet i Elixia ?

  Kan ikke huske sist jeg trente styrke. «Treningen» min om dagen, inneholder å løfte diverse kilo opp, ned, bli brukt som klatrestativ, løpe etter kiloene som stikker avgårde til naboen for å stjele en is… ha ha ha!

  Du er flink du! Jeg har et håp om at jeg skal finne løpegleden igjen

 3. … men jeg er jammen ikke sikker på jeg noen gang vil finne den igjen.

 4. Pingback: Tre favoritt styrkeøvelser på søndag -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.