Dominoeffekt

Jeg var skikkelig råflink forrige uke mente jeg selv. Helt ut av det blå demonterte jeg døra på ovnen og fikk fjernet laget med støv som hadde hatt god til å bygge seg opp til et monster med personnummer.

Det har jo ikke noe å si for mathygiene, og dermed ikke vært prioritert. Inni ovnen er det en annen standard (bare for å trøste eventuelle nervøse foreldre, hvis barn har inntatt spiselige produkter her).

En lyspære i vifta har vært ødelagt i altfor lang tid. For å komme til denne må jeg ta ut filter. Da endte jeg opp med å vaske rundt der jeg kom til med så sterkt salmiakk- vann at Kosekroken måtte stå på full utluftning i lang tid.

Når man er så godt i gang slang jeg filter i oppvaskmaskinen jeg skulle til å starte. Kjekt å få det gjort, de var jo dessuten ekle å ta i så sikkert på tide.

Neste naturlige steg ble området rundt. Som tenkt så gjort fikk jeg dratt frem ovnen og skrubbet både den, vegger og gulv “rund baut” før alt ble satt tilbake. For en drittjobb herlig følelse på kort tid!

Men godt å få skifta den lyspæra, da….. som dro i gang dagens show. Det kaller jeg domino- effekt.

Filter til tørk!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.