Star Wars? Afrika?

Neida, jeg er ikke i en Star Wars film. Jeg har heller ikke tatt turen til Afrika. Jeg står midt mellom Fetund og Rælingen med Norges Varemesse i ryggen. Du har kanskje aldri stått der før, eller sett bilder fra denne vinkelen, men jeg tror heller ikke Øyeren har vært tappet så langt ned før.

Det er rimelig spesielt å gå på dette tørre, merkelige leirete underlaget. Jeg har hørt det er mye snø i vente, men tenker at det er langt før det blir flom i år. Men skal aldri si aldri. Foreløpig er det nytt landskap. Jeg synes det ser kult ut! Turen ble foretatt med Merete og Ludde som selskap!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Oj! Det så virkelig tørt ut ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.