Kontakt Anja Holt

2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt
Fordeler og ulemper

Jeg heter Anja Holt, født 4.mars 1976. Jeg kommer fra Halden men bor nå i Lørenskog og jobber full tid som salgssjef i Oslo. Jeg er stolt mamma til to flotte jenter med en og annen herlig nykke. Vi bor i Kosekroken.

Hva handler blogger om: Jeg blogger om hverdagen og alle de små øyeblikkene som gjør akkurat hverdagen bra. Jeg elsker å lage mat uten at jeg regner på innhold eller mengde. Er ganske aktiv og skriver gjerne om trening uten at jeg forteller hvor mange repetisjoner jeg tar på hver økt. Best liker jeg å gå tur. I skog, ved vann og på fjell! Hos meg er det fullstendig fravær av proteinshaker. Jeg skriver en del om at jeg er 100% mamma 50% av året og livet med store barn. Jeg er en planlegger og lett kontrollfreak. Jeg elsker når jeg finner på noe, eller jeg blir invitert med på ting, som er morsommere enn det jeg egentlig skulle. I tillegg er jeg en stolt ambassadør for Grønt Skift.

Hvorfor blogger du: Jeg blogger for å inspirere! Hjemmelaget middag er ikke nødvendigvis er så avansert. Man må ikke delta i IronMan- konkurranser for å finne glede ved og trene. Jeg mener at en av nøklene til ro og orden i sinn og bosted ligger i planlegging. Og så vil jeg knuse fordommene om at alle skilsmisseunger gråter hele tiden og at mødrene deres aldri reiser seg igjen. Jeg vil vise ved å ha fokus på de små tingene at alle kan ha perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

Noe mer du vil vite? For eksempel hva jeg ønsker meg? En tilbakemelding på blogg, innhold eller annet? Send Mail (post@lappeteppet.no) eller ring/sms: 97 15 44 80

Ha en herlig dag!

18 Comments:

 1. salut ça va?

 2. Hei Anja,

  Flotte bilder og innslag. Jeg koser meg og lese om dine ting og tang.
  Mange hilsen fra over dammen in NYC:)

  Klemmer,
  Jill

 3. Så koselig at du stikker innom på besøk da, Jill! Bare å stikke inn når du kjeder deg, her er nesten alt om mitt liv som Anja, mamma, kone, husmor, treningskompis, venninne, ja you name it! Er du “Larchmont, New York” mon tro?

 4. Ja, Larchmont. New York. Rett paa utsiden av Manahattan. Blir vel drabant by paa Norsk, tror Jeg. I alle fall et tett sted. Hvor alle mere eller mindre bor paa utkanten,men jobber i NYC. Det er velldig fint omraade. Jeg faar sende deg et par bilder, ettervhert. Ha en flott uke og lykker til med sykling paa jobb. Haaper du har med deg en bra lunch!!!
  Klem,
  Jill:)))

 5. Lunchen blir fikset på jobb (heldigvis). Gleder meg til bilder!

 6. Stikker bare innom for å si hei.
  hilsen sideplanken 😉

 7. Næmmen !

  Sååå mye morsom og deilig livsglede her ! Og jeg har såvidt begynt !

  Takk, Anja.

 8. @Guro: Her er det nok lesestoff til en ettermiddag eller to….? 😉 Kos deg, frøken!

 9. Jeg simpelthen elsker denne bloggen !

 10. @Guro: You make me smile, honey! 😉

 11. Hei Anja Holt. Trenger en gave til min mor og fant interesse for dette stilige tebordet. Hvor kan dette kjøpes og pris?

  På forhånd takk

  -Tommy Khanh

 12. Hei du! Googlet på gamle bilder fra Nuvsvåg, og kom over ditt familie bilde hvor avdøde Odd Jensen var med på, hvis det er av interesse så har jeg åpnet en Facebook gruppe med gamle bilder fra Nuvsvåg, de kan du kanskje finne noen av dine, og du er også hjertelig velkommen til å dele bilder av b,l,a Odd. Jeg kjente Odd personlig, og han hadde veldig god kontakt med min pappa og mamma, så ta en titt og del gjerne. Alle i Nuvsvåg viste hvem odd var.
  Mvh Ulf-Arne

  • @Ulf-Arne: Det er sånne innlegg som gjør blogging til noe mer enn bare å vise bilder av ordtak. Tusen takk for en utrolig hyggelig melding, jeg har søkt om å bli medlem av gruppen og lurer på om jeg kjenner igjen noen på deres bilder! Gleder meg veldig! Takk for at du tok deg tid til å legge igjen denne meldingen. 😀

 13. Her er en link til FB gruppen: https://www.facebook.com/groups/494328954006383/

  Mvh Ulf-Arne

 14. Nesten så jeg fikk lyst å be deg på en uforpliktende date. På do kanskje? Er skikkelig dårlig på vin, men kan byde på en fersk skive grytebrød med ost. Så kan vi se på utsikten og bli bedre kjent. Mulig litt uhygienisk å spise på do, så vi kan jo flytte oss ut på hverandaen. Hurra for nye bekjentskaper!

 15. @Livet i Casa Didriksen: Ja, du har blitt et hyggelig bekjentskap. Jeg er ikke overrasket, bare veldig blid, du er rett og slett likandes! 😀 Vi kan ta te og grytebrød på verandaen og så kan jeg ta meg av dobildene (helt imponert, jeg hadde blitt forstoppet om jeg hadde hatt den utsikten). ja til uforpliktende date! Jeg tar med egen kopp?

 16. Need to find effective online promotion that isn’t completely full of it? Sorry to bug you on your contact form but actually that’s exactly where I wanted to make my point. We can send your promotional message to websites via their contact pages just like you’re reading this ad right now. You can target by keyword or just go with bulk blasts to sites in the country of your choice. So let’s say you would like to send a message to all the mortgage brokers in the US, we’ll scrape websites for only those and post your ad message to them. As long as you’re advertising some kind of offer that’s relevant to that business category then you’ll be blessed with an awesome result!

  Fire off a quick message to evie2535gre@gmail.com for details on how this works

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.