Bunadskjorta burde vært strøket for lenge siden!

Skjortene ble vasket, i Milo, mens jeg tok søndagstreningen. De ble hengt ut i sola etterpå. Eller aller mest overskyet med noe solgløtt. Min skjorte ble strøket på ettermiddagen. Mamma sin skjorte er fortsatt ikke like hvit som min. Må jobbe mer med den. Enda tid før konfirmasjon. Men den var skikkelig guffen før jeg tok den i maskinen. En vask hjalp mye! Men holder det når den blir tørr?

Denne skjorta har vært brukt mye. Tør tippe på at denne også er 49 år? En god linskjorte varer i 20-30 år. Denne er helt klart moden for utskifting! Mormor har tatt godt vare på den, og jeg har brukt den hver 17.mai siden jeg fikk den som konfirmant. Minus år 2003 (Ida ble født to måneder etter) og 2005 ( Vilde var en måned gammel).

Men det er ikke aktuelt å kjøpe ny i år. Jeg tipper Vilde får ny til sin konfirmasjon. Den koster cirka 8.000 kroner og den investeringen tar jeg ikke i tillegg til en konfirmasjon på stående fot. Nå håper jeg at kragen på mamma sin gamle skjorte lysner fint, det har en vei igjen å gå på denne. Hvis ikke blir det å kjøre på med litt sitronsyre!

Les alle tipsene mine som er samlet fra nær og fjern her!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Bunadskjorta burde vært strøket for lenge siden! -

  2. Bunad er så fint og du er virkelig vakker i din flotte bunad, Anja!
    Her utgår bunad i år også, pga amming. Orker rett og slett ikke det styret med den når jeg må frem med puppen i tide og i utide ?

  3. Kom plutselig på at jeg må finne fram ungenes (hjemmestrikka) bunader og se om skjortene passer! Og hva i all verden skal jeg ha på meg når bunaden ikke går over 33-ukers magen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.