Bollekos på søndag

Boller på en søndag. Alt annet enn feil. Deigen var så seig. Den ble ikke mindre seig da jeg hadde oppi en kilo (lett overdrevet) oppbløtte rosiner. Det er hemmeligheten bak fluffy boller. Seig deig, mye elting og tid til å heve skikkelig.

Hva er dine triks?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Bollekos på søndag -

  2. Boller er aldri feil! Uansett dag!
    Disse så kjempegode ut!

    Har dessverre ingen hemmelige triks, for jeg er helt ny i bakeverden, men får du noen, del de gjerne med meg ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.