Biscotti – Det hadde jeg aldri gjort før…

Biscotti hadde jeg aldri laget tidligere, så da måtte jeg jo prøve å lage det! En av mine fantastiske kolleger anbefalte meg nemlig Trine sine variant så da måtte jeg selvsagt teste ut det. De ble veldig gode. De var både enkle å lage og oppskriften er godt forklart underveis. Det er veldig viktig for meg, siden jeg misliker sterkt å kaste mat.

Det blir like paradoksalt som kvinnesynet i Donald Duck, der kvinner er ei ku som går rundt på høye hæler og baker kake.

Inger Ellen Nicolaisen
lappeteppet-biscotti
Mine første biscotti

Jeg var litt klare for noe annet enn julemarked da søndagen ble til kveld. Selv om mange mener denne kjeksen blir regnet som julekake, så er jeg litt usikker. Har jeg nå laget den første av det som kan bli en av syv slag?

En mor er en person som ser at det bare er fire kakestykker til fem personer, og som resolutt bemerker at hun aldri har likt kake.

Ukjent

Jeg har også blitt utfordret til å lage brune pinner. Heller aldri laget før. Ida har allerede fikset både pepperkake og nesten et helt pepperkakehus på eget design. Ja, disse steiner- elevene er virkelig kreative!

Da jeg skjønte at jeg kunne kjøpe ferdige moduler til pepperkakehus, ble jeg nærmest lykkelig.

Kjersti Løken Stavrum

Jeg er ikke sånn annerkjent kakebaker. Om du vil la deg inspirere til å gjøre slike ting som imponerer skal du besøke Idéfull og Tove, den dama kan virkelig svinge seg på kjøkkenet og har en egen julekategori!

Det store spørsmålet er: Baker du til jul? Hvis ja: Når begynner du å bake til jul? Oppfølgingsspørsmål: Hva baker du til jul?

Man må kvitte seg med den indre slavedriveren, den som prøver å gi deg dårlig samvittighet for alt du ikke rekker.

Ellen Arnstad


Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Biscotti – Det hadde jeg aldri gjort før… -

  2. Jeg liker å bake, men de er sjelden noe for bildepublisering! Smaken er derimot bra!
    Har begynt å skrive liste for baking, for nå skal vi til mamma og pappa i jula, og da må vi blande litt tradisjoner, både gamle og nye. Og alt rundt meg skriker jul, bare ikke min indre klokke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.