Bergen i mitt lille hjerte!

2018-11-06 14.33.06-bergen- lappeteppet

Da starter en uke med litt reiseaktivitet. Først ut er Bergen. Byen alle sier det regner på støtt, men som jeg har sett mest i sol. Det kan ha noe med selskapet å gjøre? Jeg liker byen, turområdene og menneskene.

2018-11-06-18.32.03-bergen- lappeteppet

Dagen skal brukes i denne vakre byen før det skal jobbes på mandag. Det er vinterferie på Vestlandet så det er færre blide mennesker i gatene. Men jeg skal møte mange kunder, jeg skal møte samarbeidspartnere og jeg skal nyte byen som er byen i mitt hjerte.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Pingback: Bergen i mitt hjerte! -

  2. Enig! Bergen er en veldig fin og hyggelig by. Håper du får noen fine dager der.

  3. Bergen er vakkert i solskinn! Men også i gråvær. Kommer du til Torndheim snart??

  4. Bergen er en flott by! Da den ene siden av familien min kommer derfra, har jeg vært der mange ganger =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.