Tog, damp og knaing!

lappeteppet-massasje-spa

Det har vært, og er fortsatt, ganske hektisk i deler av livet mitt. Jeg luftet tanken på å ta en massasje når vi først skulle på tur og det ble støttet. Jeg har bestilt den lengste massasjen, etthundreogti minutter. Det er nesten to timer med knaing!

physiotherapy-lappeteppet-massasje

Det sier seg selv at man ikke får produsert noe nyttig etter en slik økt. Det er derfor jeg reiser en dag i forveien. Heia toget! Men jeg får en time til å benytte SPA- anlegget etter massasjen og den skal jeg bruke i steambadstuen som lukter lavendel!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Tog, damp og knaing! -

  2. Det høres fantastisk ut =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.