Barnslig lykke

Hodet: Nei, du kan ikke. Du er 42 år gammel, Anja. Skjerp deg. Det er ingen barn hjemme. Hva vil naboene tro?

Kroppen: Haha, joa, sjekk nå. ~hopper i sprederen~ Jeg har rett, har jeg ikke? Det er fortsatt moro, sant?

Jo, det er fortsatt moro. Kroppen har rett. Hjernen er teit. Det er fortsatt iskaldt når dråpene treffer solvarm hud. Minuspoeng til den som klarer holde tilbake gledeshyl og hvining mens man hopper igjennom strålen. Ikke drep barnet inni deg selv, selv om du ikke har et barn som alibi i din nærhet. Hopp i sprederen!

Stort er det mennesket som aldri har mistet barnet i sitt hjerte.
Mencius

Barnet inni meg er større enn det fysiske på utsiden. Det går fint. Jeg viser fingeren som en rebell på fjorten, hopper igjennom vannstrålen som en treåring men med visdommen til en som er litt over middagshøyden. Rimelig bra kombinasjon.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.