Bagel, håp og forslag til forbedringer!

Nystekt bagel

Nystekt bagel

Jeg fikk den til, men jeg er ikke 100% fornøyd. Smaken, som jo egentlig er det viktigste, var god. Men denne deigen kan nok med fordel være enda litt “løsere” enn antatt. Jeg tror også, fortsatt utseendemessig, at hullet i bagel kan lages før den etterheves. Dessuten tror jeg at jeg skal ha plast over håndkle for at det ikke skal bli “skorpe” før steking.

Mye av suksessen skal tilskrives kjøkkenmaskinen. Den er helt fantastisk. Om du ikke er lemen- forbanna tror jeg neppe du klarer å elte like bra som en Kenwood. Så om du lurer på hva du skal kjøpe på salg i januar er løsningen enkel om du ikke allerede har en. Verdens beste kjøkkenmaskin.

Solnedgang fra Kosekroken

Kveldens vakreste solnedgang tror jeg at jeg fikk i dag. Om håp kan anta formen til en himmel er det akkurat slik den ser ut. Har du sett noe vakrere i år? Og dagens middag ble, som vanlig når jeg baker, dagens resultat fra ovnen.

Ukemenyen for neste uke er klar. På onsdag er planen en litt spicy variant av tomatsuppe. Jeg funderer på å lage myke pretzels (eller myke kringler med salt) til disse. Når man først er i gang med å utvide sitt reportoar må man jo bare “gønne på” tenker jeg!

Dagens ordtak

Begynn! Bare på den måten kan det umulige bli mulig.
Thomas Carlyle
Bagel med egg

Bagel med egg

Bagel- oppskrift

Jeg hentet min oppskrift fra Regal sine sider, men som sagt… ikke helt fornøyd med denne. Så om akkurat du har den perfekte oppskriften hadde jeg blitt superglad om du hadde delt den med meg. Bruk kommentarfeltet eller send epost til post@lappeteppet.no – på forhånd tusen takk!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

11 Comments:

 1. Ahh, det så godt ut! Og du – del gjerne ukesmenyen! Elsker å lese slike tips og få litt inspirasjon =)

 2. Har og bakt bagels en gang og som deg med litt sånn passe resultat. Så om du får noen kjempetips så del dem gjerne ??

 3. Jeg eeelsker bagels! Men gidder ikke lage selv ?
  De ser jo superdigg ut!

  Ps, enig med deg: ingen knar eller elter som Kenwood! ??

 4. Laila G Hekland

  Flott ny blogg,men vil gjerne ha den gamle bloggrollen din:-)

 5. Pingback: Ukemeny, med to gjengangere denne uken også! - Lappeteppet

 6. Laila G Hekland

  Hei?tusen takk for svar? Har lest bloggen din i utallige år, du er først på listen min?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.