Bæsjepose på en grein – hva er greia?

Bæsjepose på en grein

Bæsjepose på en grein

En teori er visst at en del hundeeiere henger posen på en grein for å ta den med tilbake til en søppelkasse når de er på vei tilbake. Da er det jaggu i meg en grei mengde glemske eiere.

Jeg har hatt nuffer. Eller Newfoundlandshund. De er store. Den ene veide like mye som meg. Den andre mer. De lagde aldri en liten mengde bæsj. Aldri. Never ever. Noen ganger krevde en “prosedyre” to poser. Du skjønner tegninga?

Aldri, som i noensinne, tenkte jeg at det var greit å henge bæsjepose i trærne. Du skal aldri ha større bil enn du kan kjøre. Du skal aldri ha større hund enn at du kan bære bæsjen til nærmeste søppelkasse.

Bær posen i hånda til du finner en kasse. Det lukter sjelden så ille. Lukter det ille? Heng posen på båndet! De færreste raser leverer så mye ut at det ikke kan henge der…. så slipper du “glemme” den når du er på vei tilbake.

Og så slipper jeg, og andre, skamme oss over alle bildene og trådene på sosiale medier om at det er hundebæsj overalt. Du kan kjøpe bæsjeposer her!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Æsj! Så ekkelt! Hvorfor ikke bare ta den med? Skjønner ikke helt greia jeg heller.ikke gjorde jeg det da vi hadde hund heller ,.. ta med deg bæsjen!

  2. Pingback: Bæsjepose på en grein – hva er greia?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.