4 ting du kan gjøre om du er alene og et tips!

 1. Lag en god middag! Det er nok fristende å bare kjøpe noe ferdig, gjør for all del gjerne det også, men for en som meg som kobler av på kjøkkenet er matlaging uten stress bare deilig. Jeg elsker ungene mine. Det betyr ikke at jeg salter maten med tårer når de ikke er her. Da spiller jeg min musikk, eller lydbok, høyt uten klager mens det freser i panna og ikke over lekser.
 2. Gå en tur! Med mindre man faller eller blir påkjørt er det bare godt for kroppen å gå seg en tur etter maten. Ta med deg søpla. Matavfall stinker! Start oppvaskmaskinen også, så er den klar til å tømmes når du er tilbake.
 3. Ta deg en dusj (eller bad om du foretrekker det)! Det er kaldt ute og kroppen liker sjelden å fryse. Ren joggings, pysj eller morgenkåpe til en serie på Netflix?
 4. Egenpleie! I dag har jeg testet ut om man kan redde en negl som er på vei til å knekke. Klipp av en liten bit fra en tepose, ta på et lag underlakk, legg teposen oppå og legg på et nytt strøk underlakk. La tørke skikkelig før du går over med en fil for å glatte neglen. Lakk over med farge.

Det er da neglen på pekefingeren som er på vei til å knekke på venstre side.
Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

 1. Pingback: 4 ting du kan gjøre om du er alene og et tips!

 2. Ja takk til mer egentid! Som gravid står alltid mat på timeplanen :PMen det å ta en lang dusj, og ha tid til litt ekstra kramer g bare slappe av er så godt!

 3. Åhhh alt det hørtes digg ut!!! Dkulle jeg gjerne gjort!

  • @Linda: Og noen dager så rekker man alt, andre dager bare å stupe i seng. Og i dag skal jeg få farge på neglene. Tror jeg. Om ikke noe annet morsomt finner sted før jeg kommer så langt.

 4. Tepose?! Det der skal jeg også prøve!!
  Genialt! Takk for tips!

  Egenpleie er fremmedord for meg ? Alt til sin tid, ikke sant? Et par år til, kanskje? Så er jeg der! Da skal jeg huske på innlegget ditt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.